maanantai 8. lokakuuta 2012

Maailman paras valokuvaaja!

Sunnuntai oli hyvä päivä, vaikka aamulla heräsinkin puol kasi nenä tukossa ja valtava jomotus päässä. Parin buranan ja Finrexini-kupillisen jälkeen jatkoin unia vähän vaille yhteentoista. Pitkän kuuman suihkun sekä hiustenvärjäyssession jälkeen olo lämpimissä collareissa ja uudessa hupparissa tuntui paljon paremmalta.

Kun muut söi lounaaksi pastaa, söi Matsku aamupalaksi pastaa tomaattikastikkeella... Aamu jatkui uudella kirjan lukemisella ja rauhallisella meikkailulla, sillä iltapäivällä oli tarkoitus ottaa mun yo-kuvat P:n kanssa. Vähän jälkeen kahden suunnattiinkin Löddeen, jossa mietittiin kuvat ottavamme.


Seuraavana kolmena varttina otettiin yli 150 erilaista kuvaa. P oli aivan mahtava kuvaaja, jolla oli paljon hyviä ideoita. Meillä oli oikeasti kivaa, eikä jaksettu välittää uteliaista ohikulkijoista, jotka loivat pitkiä silmäyksiä meidän kuvauspuuhiin siinä pienessä puistossa.

Kotiin päästyään kytkin heti kameran kiinni koneeseen ja katselin hymy huulilla kuvia, jotka oikeasti toivat hyvää mieltä. Enää on harkinnassa millaisia kiitoskortteja alan väsäämään, sillä haluan ne nyt pois alta ennen joulukortteja. Viime aikoina oonkin paljon askarrellut, kun tosiaan on tuo Panduro (eli kohtuuhintaiset askartelujutut) tuossa lähellä.




Illalla M ja A halusivat leipoa skonsseja ja tiikerikakkua. Ma leipoi M:n kanssa skonsseja ja me väsättiin A:n kanssa pari tiikerikakkua. A:n kanssa oli kyllä melko hulvatonta leipoa, sillä kahdeksanvuotiaan innolla ja kiireellä ei juuri ehtinyt kuin levittää jauhoja lattialle... Myöskään luottamus muhun ei ollut täysin kunnossa, sillä Ma:ltä kysyttiin väh. 2min välein, että ohjeistanko varmasti oikein. Hyviä leipomuksia joka tapauksessa tuli!

Illalla P:n tullessa takaisin neljän tunnin voimistelutreeneistä naurettiin vatsa kippurassa kaikille floppi-kuville ja muokattiin kuvista vielä paljon fiksumpia. Maattiin sängyssä ja lisäiltiin pilkkuja hiuksiin tai tehtiin mustasta paidasta syksyinen vaahteranlehdillä. Meillä oli tosi kivaa. :--)

2 kommenttia:

Kata kirjoitti...

ei jaksa odottaa kuvia!!!! :-D

Unknown kirjoitti...

No kun mä en osaa päättää! En kuvaa enkä kortin ulkoasua ;)