maanantai 24. syyskuuta 2012

Sporttiviikonloppuna kelpaa syödä juustokakkua.

Olisko mahdollista saada palautumisviikonloppu heti tämän normi viikonlopun jälkeen? Ois aikas tilauksessa. On sunnuntai-ilta ja pitäis olla hyvin levännyt ja pirteä uuteen työviikkoon, ja mitä mä teen; kaadun puolikuolleena sänkyyn ja alan värkkäämään silmät ristissä viikonloppu-postausta puoli yhdeltätoista. Great.


Loppuviikko oli melko kiireinen ja sporttinen, eikä viikonloppunakaan siitä juuri eronnut. Ekaks oli samana iltana neljät treenit jalkapalloa, eka M:llä ja A:lla, sen jälkeen P:llä ja vikana, kun pimeys oli jo laskeutunut, niin mulla! Seuraavana päivänä jatkui synttäreillä, futispelillä (jossa A teki ratkaisevan ainoan maalin, jee jee!) jäätävässä vesisateessa ja tuulessa sekä innebandyleirillä, jonne isommat tytöt suuntasi.



Lauantaina mentiin katsoo A:n ja P:n joukkueen ekaa innebandy-peliä tällä kaudella. Häljarp mot Hofterup, jossa tytöt siis pelaa. Pelissä kävi vähän hassusti, taisi koko joukkueen leirillä pitkälle valvottu yö kostautua, ja oma maali rytisi. Loppulukemat oli 15-1 Häljarpin hyväksi. Mutta mein A taas loisti tekemällä joukkueen ainoan maalin. Ihme duracell-pupu! :---)



Ehdittiin me muutakin viikonloppuna tehdä! Perjantain futispelin jälkeen mentiin MAXiin syömään A:n maalin kunniaks Ma:n, A:n ja M:n kanssa. Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että Suomessa Hesen salaatti on paljon parempi. Ei ollut ees fetaa!

Lauantaina Ma:n ja M:n suunnatessa dagiksen pihatalkoisiin, mä käytin sateisen aamun juustokakun leivotaan. Ai että sitä tyttöjen ilmettä tänään, kun söivät elämänsä ekat palat juustokakkua! Oli kuulemma hullun hyvää. :) (vaikka ruotsalainen hyytelösokeri ei ollutkaan mun kaveri, kuten kuvasta näkyy...)


Lauantaisen innebandy-pelin jälkeen koko joukkue meni Löddeköpingeen Lucy's-nimiseen ravintolaan syömään. Koko paikka oli täynnä isompaa ja pienempää tilpehööriä liittyen Elvikseen, Marilyniin, amerikan autoihin, ralliruutuihin. Sinne täytyy päästä uudelleen, jos ei muuten niin ainakin tahdon muutaman kuvan! Huoltajien ja valmentajien pällistellessä vieressä en kehdannut alkaa Suomi-turistiksi.

Tänään oli suht koht rentoilupäivä, aamu heräsin aikaisin ennen ysiä keittiöstä kuuluvaan kolisteluun. Menin katsomaan ja P leipoi aamupalaksi skonsseja. Njam! Niiden jälkeen olikin hyvä syödä "jälkkäriksi" eilen leivottua, yön yli jääkaapissa levännyttä juustokakkua. Juustokakkukalorit kulutin kipittämässä Tintin-ponin vierellä, kun M ratsasti. Ehdittiin kiertää teitä, metsää ja muutama kierros kentälläkin ennen kuin M kyllästyi. Mä kyllä epäilen suuremmaksi syyksi sadetta... No kuitenkin tyttö häipyi alta aikayksikön päästyään alas satulasta ja mulle jäi likainen poni sekä märkä satula.



Heppaseikkailut jatkuivat vielä muutaman hetken, sillä ratsimisen jälkeen tehtiin ruokaa keittiössä, kun havahdutaan yhtäkkiä katselemaan ikkunasta pihalle; Tintin painelee siellä iloisena ruohon perässä täysin vapaana pollena. Matsku kiltisti kipitti vesisateeseen kiinnittämään sen paremmin liekaan, jonka päässä se vihreitä voikukanlehtiä metsästi.

Lounaan jälkeen ajeltiin tyttöjen mormorin luo, joka kasvattaa heposia. Eka pompittiin kääntämässä tallivintillä isoja pyöröpaaleja, pihalla syömässä karhunvatukoita ja vikaksi A tutustui B-poniin nimeltä Idaho. Tytöllä kun olis kovasti innostusta mennä ridskolaan, mutta eka päätettiin treenata "omilla" hevosilla. Harjaus sujui ihan hyvin, mutta ponin selästä hyppäs tyttö itkien syliin muutaman minuutin päästä. Idaho pelästyi kentän laidalle tullutta P:tä ja vaikka mä pidin kiinni A:sta ja Ma talutti Idahoa, ehti poni loikkaamaan parin metrin jättiloikan sivulle. Selässä ollut A pelästyi niin, vaikka selässä pysyikin, että ei enää tohtinut selkään tällä kerralla kiivetä.




Loppuilta kului tortilloja syödessä, junaradalla leikkiessä ja Disney Chanelin huonoja ohjelmia katsoessa P:n kanssa. Vaikka ilta kovin rauhallinen olikin, oon kyllä aivan loppu. Ja aamulla kuitenki kello soi ennen puoli seiskaa... Onneks aamupalan jälkeen on vuorossa päikkärit! Lasagnea ajattelin tehdä, katsotaan huomaako kukaan, kun vaihdan jauhelihan tilalle soijarouheen! ;--)


Tämmönen odotti roskiksella, kun vein illalla roskat. Oisko se muuttunut prinssiks, jos mä oisin pussannut kuvaamisen sijaan...?

Ei kommentteja: