maanantai 17. syyskuuta 2012

Maanantai kuvina.


Herätys 6.15, kun C lähti viemään Ma:aa lentokentälle. Onnikaan ei ollut vielä ehtinyt silmiä raottaa


Collarit jalkaan, villasukat ja huivi. Check. Hampaat pesuun ja suunta kohti keittiötä.


Aamupalaksi muroja, mysliä, leipää, jogurttia, tuoremehua. On ihan hassua totuttaa itsensä syömään aamupalaa, kun ei ole ikinä sitä syönyt. Ehkä keväällä se tuntuu jo normaalilta. =)


Lasten välipalat valmiiksi ja eväsrasiat laukkuihin.


Aamupalan jälkeen on parikymmentä minuuttia aikaa laittaa kaikkien hiukset ja pestä hampaat. (jos mulla on ikinä lapsia, niin niillä on lyhyet hiukset just ja tasan siihen asti, kunnes ne osaa itse harjata hiuksensa.... Nim. ai jaij jaij sattuu-prinsessan hoviharjaaja)


A:kin selviytyi sängystä alakertaan. Vaatteet vaan tais jäädä matkan varrelle. Noo, ei kaikkea voi vaatia..


Sillä aikaa kun A söi toisella kädellä aamupalaa ja jalat oli jo suuntaamassa kylppäriin, oli P:llä ja M:llä aikaa pelata Minecraftia.


Puoli kasilta kaikki oli autossa ja auton nokka kohti Barsebäckin Montessori-koulua ja -dagista.


Kouluunviennin jälkeen ajoin Löddeen ICA maxiin ostamaan tuorejuustoa joku päivä leivottavaan juustokakkuun. Lehtihyllystä nappasin mukaan myös Cosmopolitanin. Kissaherra Onni vaan oli sitä mieltä, että oon lukenut tarpeeksi.


Pikkupäikkärien jälkeen askartelin M:n kaverille Lisalle synttärikortin, juhlat ovat vasta parin viikon päästä, mutta onpahan ajoissa valmiina.


Pastasalaatin teon ja syömisen jälkeen istuin autoon ja ajoin Landskronaan. Mitään päämäärää mulla ei ollut, halusin vaan nähdä ympäristöä ja nauttia liikkumisesta, kun auto oli pihassa.


Ekalla kadulla silmiin hyppäs Salonki Matilda. Ehkä meenkin varaa sinne nyt ajan, kun nämä hiukset alkaa olemaan aika extrapitkät.


Täällä puolella lahtea on paljon enemmän vanhoja ja koristeellisia rakennuksia. Taloissa on torneja ja hassuja parvekkeita. Katujen lisäksi piipahdin Landskronan linnassa tai linnoituksella. Siellä oli remppaa käynnissä, joten juuri en ympärilleni nähnyt. Siellä oli nätti ranta, jonne varmasti palaan vähän tyynemmäällä säällä.


Nämä tarttui mukaan. Vihreäruudullinen kauluspaita, petrolinväriset sukkahousut ja Skåne-postikortti lähetettäväksi mammalle.


Landskronasta ajoinkin hakemaan suoraan lapset. Tällä päiväkodin oli käynnissä pieni taistelu tänään, Matsku vs. pikkuprinsessa M. Suht sovulla sentään autoon päästiin. :)


Kotona syötiin vähän välipalaa ja A luki jokapäiväisen hemläsan. M nukkui pois ärtymystään, joka tosin nousi vähintään samanlaisena takaisin, kun herätin hänet...


...jotta voitiin lähteä viemään isompia tyttöjä treeneihin Löddeen. Hän oli sitä mieltä, että siskot saa jäädä kotiin, hän ei tahdo lähteä.


Sillä aikaa kun muut olivat treeneissä, käytiin M:n kanssa kirjastossa, jossa luettiinkin vino pino kirjoja. Kuvassa P ja M odottaa leikkikentällä A:ta voimistelusta.


Treenien jälkeen vähän tankkausta ja Minecraftia, sen jälkeen koko porukka olikin valmis yöpuulle.


Go'natt o sov gott, önskar Matsku.

2 kommenttia:

Kata kirjoitti...

aah, voi huoh Matsku!! Pientä korttieb väsäilyä ja juustokakkuilua... Tie ruotsalaisten(kin?) sydämeen käy jälkkärien kautta :-D Ja mikä toi kuva sun koneel oli? Futisjoukkue?
Liebe Grüsse, sieht sehr gut aus!

Unknown kirjoitti...

Aa! Se on kuva parin vuoden takaiselta Lions-leiriltä! :--) Eks mä ole ihan oikeen taktiikan käyttöön ottanut?! ;) Kaapissa on odottamassa mustikkamuffineita ja korvapuusteja, tänään ajattelin tehdä sen juustokakun!