perjantai 28. syyskuuta 2012

Fredagsmys.


Tänään(kin) on ollut laiska päivä. Eiliset treenit piti kroppaa vähän ylikierroksilla illalla ja uni tuli silmään vasta neljän jälkeen aamuyöllä... Noo, yön pimeinä tunteina sain kaulaliinan kudottua loppuun. Ja katsottua miljoona jaksoa ihan ekoja Salattuja Elämiä. Väsäilin mä muutamaa korttiakin maanantaina ostetuilla uusilla askartelujutuilta.


Aamupalan jälkeen suuntasinkin takaisin peiton alle ja unta palloon muutama tunti. Päivällä olikin hyvä sitten virkeänä jatkaa korttien väsäilyä sekä Salkkareiden katsomista. Lounaaksi lautasellinen halloumisalaattia ja sivusilmällä ruotsin abikirjan tekoa.

Kun isommat tytöt lähti harrastuksiin, suunnattiin me M:n kanssa ulos keräämään kukkakimppu, sillä M suunnitteli järjestävänsä partyt. Teimme nimikyltit jokaiselle ja vispattiin lettutaikina. Sillä aikaa kun mä siivoilin omaa huonetta askartelusotkuista, oli M pukenut päällensä P:n blingbling-juhlamekon, hopeiset juhlakengät ja vaikka mitä asusteita.

Valitettavasti lettujen syöminen siirtyi huomiseen, koska tytöillä on futispelit huomenna ja räiskäleet oli valmiina vasta, kun koko porukka oli jumiutunut telkkarin eteen silmät lupsahdellen sekä käsi automaationa popperikulhon ja suun välillä . Aamulla siis tiedossa suuret lettukestit, joista postilaatikkoon ilmestyi kirjallinen kutsu! :--)


Postipakettina sain loppuviikosta mun yo-lakin, jottai voisin väsäillä jonkinnäköisen kiitoskorttikuvan ja kortin siihen ympärille. Paketista löytyi kyllä Lumenen natural code meikkivoidekin, että voi ilahtua jostain näin paljon! Ruotsalaiset ei ymmärrä hyvän päälle. Ens viikolla oliskin muuten tarkoitus kirjoitella hassuista eroista Suomen ja Ruotsin välillä. Oon jo bongannut useita, vaikka vasta reilun kuukauden reissussa ollut!

Nyt suuntana höyhensaaret, aamulla aikainen herätys, koska lupasin reissata Lundiin katsomaan A:n peliä! :--) Sov gott.

2 kommenttia: