keskiviikko 14. marraskuuta 2012

TJ 1 !

Pian on suuntana Suomi!

Tänään on matkaa ajatellen postiteltu kiitoskortteja ja koepakattu, sillä tarkoituksena on tulla reilun viikon visiitille vain olkalaukulla, joka menee kevyesti käsimatkatavaroiden rajoihin. Haastavaa pakkauksesta tekee treenivaatteiden, lenkkarien ja normivaatteiden laukkuun sovittaminen. Mielellään kun toisin pari suomalaista kirjaakin takaisin tänne päin. Ja ehdottomasti toisen parin villasukkia!

Viime päivät onkin siis mennyt tiiviisti keskellä erilaisia askartelupapereita, kartonkeja, helmiä, nappeja, naruja, tarroja, liimapurkkeja, teippejä... Oon tehnyt kiitoskortteja ja pelkästään kirjekuorien kirjoittamiseen kului kokonainen päivä. Miettikää vaan niitä kortteja. Tämänkin päivän vaatimaton saldo 7h ja viimeistely tapahtui muksujen innebandytreenien aikana hallin lattialla. ;) Postimies sai vielä yhden pussillisin kirjekuoria, kun olin jo ehtinyt laatikon tyhjentää. Meni vähän täpärälle!

Vaikka ei ikävä Suomeen olekaan valtava, niin on tämä viikko mennyt laskiessa päiviä. Kun tietää, että jotain erilaista tapahtuu, ei millään malttais odottaa. Kaikki bussi-ja juna-ainataulut on moneen kertaan tarkistetut, Suomi- ja Ruotsi-kukkarot siivottu ettei ole ylimääräisiä kuitteja mukana sekä passi kaivettu laatikosta. Lento siis lähtee perjantaina aamulla varttia yli ysi ja mun matka alkaa täältä vähän vaille kuus. Tahdon olla ajoissa kentällä, viime kerrasta Köpiksen lentokentällä jäi traumat... Muahan ei toki kuulutettu kolmea kertaa ja en ainakaan saapunut koneeseen 5min ennen koneen nousua.

Viikko näyttää melko buukatulta, heti perjantaina Turkuun tultaessa pääsen tanssimaan Niaa ja istumaan iltaa kavereiden kanssa. Lauantaina meen katsoo yhtä pikkuista mittarimatoa, ennenkuin neiti lähtee lomailemaan auringon alle ja sunnuntaina on urheiluseuran kissanristiäisiä ja tiedossa lisää kavereita! :--) Maanantaina alkaakin grillityöt ja illalla pääsee vetämään treenejä, jee! Sitä oon kaivannut. Mutta on mulla vielä hirveesti vapaa-aikaakin!

Vielä on edessä 30h tehokasta tuntia ennen kuin saan lähteä aamuhämärissä kävelemään bussipysäkille. :) Adjö!



1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ändlich ist es soweit... :-)