sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Superveckoslut med supertjejerna!

Perjantai oli siis hyvä päivä kera salin ja metsälenkin. Lauantai oli vieläkin parempi kera rantareissun, Ikean omppupiirakan ja kielisolmujen.


Viime viikonloppuna tapaamani saksalaiset tytöt pyysi mua mukaan la roadtripille Falsterbohon. Eihän se nyt valtavan pitkä matka ollut, mutta ilman gps:iä ja ajo-ohjeenkin hukkuessa oli meillä muutama harharetki. Veberödistä lähdettiin ( en eksynyt kuin 30min lenkin sinne ajaessa...) pikkuiselle bmw:llä ja suunnattiin kohti Falsterbon hiekkarantaa. Siellä oli kaunista myöskin marraskuussa eikä edes kovin kylmä. Saksalaiset G, K ja L tosin vetivät pipot syvälle päähän parkkiksella ja vanttuitakaan ei autoon jätetty.


Illalla fikailtiin Malmön IKEAssa, kun kaikki somat pikku bagerit meni jo ennen neljää kiinni. Mutta oli IKEAssakin hyviä omppupiirakoita ja ekomuffinsseja kera


mustikoiden. Njam. Tietty me sitten vähän kierrettiin myös jouluputiikissa, mutta sieltä ei tarttunut mukaan kuin lahjapaperia. (mulla ei ikinä ole ollut piparkakkulahjapaperia!)


Ruokakaupan kautta takaisin Veberödiin, jossa kokkailtiin pastaa sekä maissia. Puhuttiin paljon - niin paljon että melkein unohdettiin syödä. Mutta oli äärettömän mukavaa, kun muutkin oli "yhtä huonoja" ruotsissa, niin sai puhua täysin rentoutuneestivirheistä välittämättä. Myös saksa toimi keskustelukielenä, eiköhän se takaisin päähän tule ennen kevään pääsykokeita,jos semmosta vaihtoehtoa mietin.


Hyvästä seurasta johtuen auto kaarsi kotipihaan vasta puolen yön tienoilla ja tällä kertaa avain oli piilossaa ja pääsin suoraan peiton alle. Nukahdinkin varmaan hymy huulilla, sillä en muista koska olen niin paljon nauranut kuin eilen illalla! :D


Muut ymmärsi auppariongelmia, koska itsellä on omia samanlaisia asioita joka päivä. Tähän liittyenkin oon "tavannut" toisen suomalaisen au pairin! ..joka asuu Falunissa. :( Mutta kommunikointi onnistuu onneksi myös netissä ja on ollut huippukivaa jutella. Tänään suunniteltiinkin keväälle pikku turistireissua Tukholmaan! ;)


Tänään rentoilin koko päivän. Söin rauhallisen aamupalan, juttelin fb:ssä kavereille, siivoilin huonetta ja iltapäivällä suuntasin salille. Ohjelmassa oli Kettlebell cirkel eli kahvakuulatreeniä ja heti perään spinning. Vaikka jalat tuskin kantoi spinningsalista ulos, oli mahtava olo. Pysyin paremmin ja paremmin taas kärryillä ja oli semmonen olo, että on oikeasti tehnyt jotain. Treenin kruunasi sauna.<3



Loppuilta on mennyt haliessa A:n ja P:n kanssa, joilla on kuulemma ollut huippuviikko Suomessa. Kumminkin oli kiva palata ja ihan yhtä mukavaa oli musta, että ne palas. Täällä on ollut melko tyhjää ilman "suuria" prinsessoja.

P.S 1.5viikkoa!

Ei kommentteja: