tiistai 27. marraskuuta 2012

Suomireissun tuliaisina säkki lakua

Suomessa ei juuri ehtinyt konetta avata, mutta nyt ollaan taas takaisin viikon "loman" jäljiltä. Tosin en muista lomalla nukkuneeni yli 5h putkeen tai istuneeni yli kymmentä minuuttia rauhassa sohvalla. Viikkoon mahtui siis kuusi päivää töitä, lasten treenien vetämistä, salilla käymistä, sairaalavierailuja, kavereita, vähän lisää kavereita, kiinalaista ruokaa, ihania pikkuprinsessoja, yöajeluita, glögia ja pipareita (varastoon!), Niaa, leipomista, Caribia-reissua kera mystisen höyrysaunojan, kebablihapitsaa (käännytin takaisin keittiöön!) sekä Kirin 80v. juhlaa.


Oikein onnistunut viikko siis! Tosin sitä unta olis saanut olla vähän enemmän. Tuntu myös ikävältä tehdä kaikkea kelloa katsoen. Uhkasinkin, että ens vierailun ajankohdasta en hiisku kenellekään!


Takaisin tullessa mut yllätti matkapahoinvointi, valtaisa nenäverenvuoto ja jo ennen bussia hajonnut treenikassi. Tosin ilmeisesti näistä johtuen kukaan ei uskaltanut mun viereen bussissa, vaikka se muuten olikin tupaten täynnä ja sain istua koko matkan rauhassa! Samoin lentokoneessa oli tilaa kolmen penkin verran! Kastrupiin päästyäni mulla oli aikaa junantuloon ja meinasin mennä Starrbucksiin kaakaolle, kunnes näin hinnaston: 6,5e kaakaosta! Kaakao jäi sinne ja mä suunnistin kuivin suin alakerrassa olevalle juna-asemalle. Siellä iloisesti kuulutettiinkin, että juna on myöhässä... Saxtorpiin saavuin sitten puol ysin sijasta vähän vaille kymppi. Mutta pääsinpä kumminkin!




Oli kyllä mukava nähdä tytöt (JA ONNI!) viikon jälkeen! Ja tunne oli vissiin molemminpuoleinen. Ja miten onnelliseksi he tulivat yhdestä Domino-paketista. Ne vissiin tykkää niistö oikeasti! Mun lakupussit taas vaan aiheutti irvistäviä naamoja.
:--D



Arki alkoi kyllä taas nopeasti, maanantaina reissattiin tyttöjen kanssa Lödde-koti väliä ja tänään M oli kotona kipeenä. M viihtyi iPadin vieressä ja mä askartelin synttärikortteja ja vuoden ekoja tonttu-ukkoja keittiön ikkunaan. Viikonloppuna on kuulemma edessa oikein iso jouluinen leipomisurakka!

Ei kommentteja: