torstai 24. tammikuuta 2013

Jättehyvä päivä.

On ollut kyllä huippupäivä vaikka en mitään ihmeellistä ole tehnytkään. Aamulla salin jälkeen hyppäsinkin Lundin bussiin, vaikka suunnittelin kyllä kotiin meneväni... Jostakin tuli vaan päähänpisto vähän seikkailla. Aamubussi oli täynnä koululaisia, mutta tuntu aika hauskalta istua bussissa napit korvissa kuunnellen musiikkia ilman yhtäkään suunnitelmaa tulevasta päivästä.

Ekaks pysähdyin Mormors Bageriin, kun ulkona oli kylmä! Ainakin 3 astetta pakkasta. ;) Vitriinissä oli jo laskiaispullia, ja omanikin sain vadelmahillolla, vaikka muut taitaa täällä tyytyä mantelimassaan. Loistava asiakaspalvelu! Istuin nurkkasohvassa ihan rauhassa herkutellen, juoden teetä, facebookaten suomikavereiden kanssa, juoden lisää teetä ja lukien Kajsa Ingemarssonin kirjaa Små citroner gula.

Parin ja puolen tunnin päästä jatkoin matkaa Lagenhausin (vaikka mitä kivaa ja värikästä!) ja muutaman pikku puodin kautta Folkuniversitetiin. Päätin käydä selvittää niitä kielikursseja, kun kerran Lundissa olin. Ei vaan käynyt mäihä kurssien kanssa. Niille kursseille joita siellä menee, on mun taidot liian korkeella ja se ainoa kurssi, mikä ehkä vois sopia, on jonkun muun ylläpitämä... No sain ainakin puh.numeron josta pitäis selvitä lisää!

Åhlensin (tuliaisshoppailuja!) kautta löysin seuraavan fikailupaikan ja taas kului muutama kuppi teetä sekä SUKLAAkeksi. (niillä ei ollut muuta...) Teekupin ja monen kymmenen muutaman kymmenen sivun jälkeen koukkasin vielä takaisin pikkuiseen puotiin, josta mukaan tarttui punainen pöllö-laukku. Ei sitä kauaa ehtinyt jahkailla, pakko oli se saada!

Koko päivän oli ihana auringonpaiste ja tosi keväinen olo. Eiköhän se kevät pian tänne tule, kun P sanoi että aikoo uida uima-altaassa maaliskuussa! Ja mä kuulemma kanssa... Ilta meni lukien Mn kanssa kirjoja ja pelleillen kahden suurimman kanssa. He ovat aina loistavia keksimään pikkusketsejä ja piloja! Vatsalihakset sai treenin. ;) Tälläisiä päiviä lisää, oli ihan superia!











1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Vitsit kun on kivan näköstä!! Mä haluun sit joku kesä pienen turistikierroksen ja OPPAAN... :-D