perjantai 18. tammikuuta 2013

Arki rullaa.



Tämä viikko on mennyt tosi paljon asioita järjestellen. Oon ottanut selvää kakkosvaiheesta puuttuvasta pimeänajosta. Lähetin sähköpostia Aktiaan. Koitin päättää kielikursseista ja kyselin ylppäreide aikatauluja. (Jos jollain on hyviä ideoita miten treenata kuulunymmärtämiseen, niin otetaan vastaan! Tusen tack!) Lisäks oon monta yötä roikkunut tutkimassa ens syksyn opiskeluja ja pikku hiljaa tämä toivoton googletus alkaa näyttää tuloksia. :)



Muuten viikko on mennyt tosi arkisesti, joulu ja lomat on enää kaukaisia muistoja. Samoin on nätisti menevät illat ja aikaisen nukkumaan menevät tytöt. Varsinkin nuorimmainen M on kyllä ottanut tehtäväkseen koitella rajojaan. Illalla ei saa auttaa riisumisessa, ei hampaiden pesussa eikä hiusten harjaamisessa, mutta ei hän myöskään itse halua niitä tehdä. Aamulla en saa antaa muroja, vaan äiti. En kaataa maitoa, sillä äiti on parempi. Äiti tekee paremman letin ja valitsee paremmat vaatteet. No eikähän tämäkin vaihe mene pian ohi. :) Suurimman osan ajasta, kun hän on kuitenkin tosi ihana ja aurinkoinen.



Nyt viikonloppuna olis tarkoitus huomenna mennä katsomaan vähän kenkiä Löddeen, kun on kuulemma -70% ja sitten salille. Tai toisin päin! Sunnuntaina on suht iso au pair miitti Malmössä ja mennään keilaamaan. Tuulee varmasti tosi kivaa. :) Äsken lainasin P:ltä Zlatanin elämän kerran ja varmaan muutama tovi vierähtää sen kanssa. Kakkua saan myös leipoa, kun A:lla on sunnuntaina synttärit. P:n kakku loppui tuossa illalla. ;) Keskiviikkona tein pikkuisen kilpikonnan ja sunnuntaiksi kuulemma saan itse päättää! Tietää mihin tämä yö sitten meneekin....

Ei kommentteja: