maanantai 28. tammikuuta 2013

Ego!

Viikonloppu hurahti ohi kamalan nopeasti, lauantaina saleilin, pänttäsin ruotsin sanakirjaa (ai hermostunutko? ai kirjoituksista? ai minä? eeeeen...) ja illalla pidin leffailtaa seuranani Bridget Jones. Ja A ja sen kaveri J, kunnes sain hätistettyä ne nukkumaan... Siinä vaiheessa pystys ottaa herkutkin esiin. ;)

Eilen nukuin pitkään, ja lähdin Malmöön. Olin kysellyt seuraa leffaan, mutta kaikille oli jotain muuta. Menin yksin. :) Ego-leffa kertoi Sebastianista, joka menestyi töissä ja yhtäkkiä menetti näkönsä, tutustui uusiin ihmisiin, sai näkönsä takaisin ja hävitti itsensä. Se oli ihan hyvä, aika semmonen hömppäleffa, missa alun jälkeen arvaa loput 1 1/2 tuntia, mutta se toimi hyvin eilen. Juurikin aivot narikkaan viihdettä!

Pikaisen shoppailukierroksen jälkeen suuntasin yhdistetylle aamupalalle, lounaalle ja päivälliselle WokHouseen ja sainkin ihanan annoksen nuudeleita ja kevätrullia. Ah.<3 Ja kipin kapin takaisin bussipysäkille, ettei tarttenut odotella vikaa bussia. Ilta kuluikin tekiessä synttärikorttia ja suunnitellessa synttärikakkua, sillä Ma täytti tänään 25 ;) Eikö?

Nyt leipomaan kakkua, aamulla jo kun heräsin Pn kanssa puol kuus leipoo skonsseja... ja jos iltapäivällä ehtis salillekin. :--) ha det så bra idag!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tota... Miten tän sanois? :D Teetkö sä aamuvapaalla muutakin kuin käyt teellä ja shoppailemassa...?? Tuli yhtäkkiä vähän hämmentävä olo :-D

Unknown kirjoitti...

Voi kuule! :)Pesen pyykkiä, siivoan, luen, katson leffoja (kuulunymmärtäminen ;)), leivon, käyn salilla, lenkillä, askartelen, maalaan...