sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viikonloppukuulumisia.


Nyt en voi enää valittaa että mulla ei olis tekemistä! Tekemistä on enemmän kuin ehtii tehdä. Pääsykokeisiin luku on titty tärkeimpänä, mutta mielellään viettäis ihania päiviä aupparikavereiden kanssa, liikkuis auringossa, lukis hyviä kirjoja, askartelis ja viettäis kivoja päiviä tallilla V:n kanssa. :)




Tämä viikonloppu on ollutkin semmonen erittäin nautittava. Perjantaina olin vähän flunssassa, mutta se karistettiin eka siiivoamalla M:n vaatelaatikot ja sitten suuntaamalla nuorempien tyttöjen kanssa fillaroimaan. M pääsi ekaa kertaa isolle tielle ja A ajoi ekaa kertaa tunneliin! Meillä oli huippukivaa. Vaikka ennen ens kertaa meillä on diili, että A opettelee kuuntelemaan ja fillaroimaan samaan aikaan ( lue: ei tartte pysähtyä kun kysyy pysytäänkö me mukana) ja M opettelee jarrutamaan muutenkin kuin vetämällä jalkoja maassa... ;)




Lauantai vietettiin Tn kanssa Lundissa, aamulla lähtö ja illalla fillaroin pysäkilta takaisin yhden maissa. Pitkä mutta rentouttava päivä, sillä maaliskuun kahdennennestakymmenennnestatoisesta päiväistä lähtien en ollut kertaakaan ollut yksin. Eka oli lasten 9pvän pääsiäisloma (EPISTÄ) ja sitten oli pienin ja suurin kipeinä. Mutta nyt nautin!



Tänään tosiaan heräsin aamulla syömään aamupalaa, pakkasin repun ja fillaroin tallille. Nyt oon kotona, 18km fillarointia
vastatuuleen takana ja edessä 70 sivua suomalaisten fyysisestä aktiivisuudesta ja hallituksen päätöksistä kys. aiheesta. Jossain vaiheessa vien Mn uimaan. Adjö!





Ei kommentteja: