perjantai 31. elokuuta 2012

Olis kiva olla taikuri.

Taikoisin säädettävän luonnonvalon. Olin iloisesti tulossa esittelemään kivoja syysvaatteita, jotka tänään löysin, mutta en saanut enää yhtään vähääkään fiksua kuvaa auringon laskettua ja pimeyden saavuttua, joten sinne tippu se innostus.

Tänään ollaan vietetty tyttöjen kanssa kolmisin fredagsmysiä; välipalalla ilahdutin tekemällä pannaria, päivälliseks syötiin pitsaa, ja lopuksi katsottiin Barbie och älvornas hemlighet kera sipsien. Yks pitsa, yks sipsipussi ja kolme innokasta prinsessaa + Matsku, ei hyvä.





Ha en trevlig helg! :---) Go'natt!

3 kommenttia:

Hurjimus kirjoitti...

heh!

kun ei kerran kesänaikana kunnolla nähty niin, oon nyt innokkaasti seurannut sun blogia :) toi koti mis on näyttää kivalta ; uima-allas ja jättitrampoliini! ;) what else could you hope for ?

Itse olen keuhkokuumeessa himassa ja toivon että mäkin voisin vaihtaa tän taudin esim. Balin lomaan. Ja tiedän ettei se oo mahdollista niin lähinnä sitä, on seurata sun seikkailua siellä länsinaapurissa :)

Toiv. kaikki jatkuu hyvin ja kielitaito paranee entisestään ;)

pus och kram ;)

t. ellu

Tuulispää kirjoitti...

Moi Matsku! Toivottavasti sulla on siellä tosi mukava vuosi!

Sellanen tuli mieleen, että syödäänkö perheessä lihaa ja joudutko laittamaan siellä liharuokia?

Ha det bra!
serkkusi Tuula

Matsku kirjoitti...

Ellu: Niimpä, ja päivät yksin kotona! Jeij! ;) Voi ei! Mutta mieluummin keuhkokuumeessa kotona kuin tyksissä! Tosin kelpais mullekin se Balin loma. Onneks aina voi lotota ahkeraan...

Tuula: Syödään lihaa, mutta tähän asti ollaan varioitu yhdessä että on mullekin jotain. Mutta joo, jo hakemuksessa kerroin, että oon valmis tekee itselleni ruuan ja ruuanlaitto on ok, vaikka en moneen vuoteen ole laittanutkaan liharuokia. Ja ei kukaan ole sanonut, että kaiken tarttis sisältää lihaa. Onneks mulla on vilkas mielikuvitus !