tiistai 7. toukokuuta 2013

"Sinä tarjosit vain salmiakkia..." - korvamato....

Vika viikko aikaa lukea materiaalia ennen pääsykoetta, pikku hiljaa alkaa iskeä paniikki, että oonko kuitenkaan panostanut tarpeeks, vaikka lukuisia tunteja oon kyllä päntännyt. Jyväskylä on kumminkin plan b, niin vielä en hypi seinille. Heinäkuun 12. onkin huippujännää, kun Ruotsin yliopistohaun tulokset tulee. :--) mä kipitän varmaan miljoona kertaa postilaatikolle ennen kuin postiauto on ees lähellä.

Viikonloppu oli suht rauhallinen, lauantaina oltiin tyttöjen kanssa Kristianstadissa. Oli ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä, junassakaan istuminen ei harmottanut, kun oli kivaa seuraa. Kierreltiin kaupungilla ja fikailtiin. Syömässä käytiin samassa paikassa kuin oon kolme vuotta sitten käynyt lions-leirin hostperheen kanssa! Viestitinkin asiasta heille ja ennen Suomeen tuloa onkin mulla edessä reissu Sölvesborgiin. Illalla kipitin väsynein jaloun kotiin koputtelemaan lukossa olevaa ovea... Ikkunan kautta pääsin jälleen sisään.

Sunnuntaiaamulla suuntasin lenkille, kun lauantaina paluumatkalla syntyi pieni treenihaaste. Nyt ei autakaan kun laittaa tossua toisen eteen! Lounasta syötiin kevään ekan kerran ulkona ja aurinkoinen iltapäivä jatkui tyttöjen kanssa Malmössä. Illalla kotiuduin suht ajoissa, sillä päivittäinen luku-urakka oli edessä...

Tämä päivä on kulunut nenä tiiviisti kirjassa... Illalla kävin juoksee eilen saatua lihaskipua pois. Huomisen illan lenkki kun suuntautuu Lundin juna-asemalle, autolla tietenkin. Mun eka (ja vika..?) Suomi-vieras tulee! Aion ottaa kaiken ilon irti siit vajaasta parista vuorokaudesta, jotka kiireinen reilaaja täällä viettää! :--)

Ei kommentteja: