maanantai 25. maaliskuuta 2013

25.3

Kirjoitukset kirjoitettu. Suomi-reissut reissattu taas vähäksi aikaa. Tärkeitä ihmisiä moikattu.

Siinä on aika tarkkaan mun Suomi-loma, muuta en ehtinyt juuri tekemään. Eikun, kävin mä hiihtämässä! :) Ihan huippua tehdä talvijuttuja, kun täällä ei juuri niihin ole ollut lunta. (joo, käytiin me joululomalla kerran pulkkamäessa ja hajotettiin M:n joululahjapulkka heti kättelyssä...)

Täällä viime viikolla nukuin eka väsymystä pois, sitten nukuin vähän enemmän väsymystä pois ja pe olinkin jo pirteä pitämään M koko päivän kotona. Oli meillä ihan kivaa, vaikka väsy vähän iskikin.

Lauantai meni Tn kanssa Malmössä. Saldona mm. parkkihalliin jäänyt auto ja valtava kammo Malmö-murhaajia kohtaan (ei muuten lievennyt lukiessa lehtijuttuja siitä viime viikkosesta veitsijupakasta ja lauantaisesta savupommimielenosoituksesta...). Saatiin me myös Emporian parkkijono pysähtymään, kun unohdettiin maksaa parkkeeraus. Heh. Mutta oli meillä huippukivaakin!

Sunnuntaina fikailtiin Malmössä ja tutustuttiin uuteen columbialaiseen aupairiin, olipas hankala puhuu englantia yhtäkkiä. Salakavalasti tule ruotsia väliin täysin itseltä huomaamatta. Hassua ajatella, että joku on ollut täällä vasta kaks viikkoa. Itsellä on plakkarissa seitsemän kuukautta. Wow. Eilen myös huomasin, että kyllä siinä muutamassa kuukaudessa oppii kaikenlaista. A:lta sain synttärilahjaks askartelulaukun, eipä olis voinut tyttö paremmin valita. :--)

Nyt on aika jatkaa tuota skräppäämistä, kun lapset lähti harrastuksiin. Ruhtinaallinen kaks tuntia ennen kuin tulevat takas! Toisaalta päikkäritkin tekis aika terää. Tänään on talossa ollut kavereiden kera kuus tyttöä, joten energia on aika slut.

z Z z Z z Z z Z.... Hups.

Ei kommentteja: